Performanca “Një 8-të Mars ndryshe”

Në galerinë e arteve të Qendrës për Kulturë Kërçovë u realizua performanca “Një 8-të Mars ndryshe” ky manifestim u mbajt nga grupi joformal “Poslednite Kicevski Boemi” me rastin e ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Në këtë manifestim u theksua se 8 Marsi, çdo vit na tubon që të ndajmë së bashku gëzimin e kësaj feste, si dhe të shprehim mirënjohje të sinqerta ndaj gjinisë femërore për kontributin dhe të arriturat në sferat e ndryshme të jetës.

Në këtë manifestim ndër tjera kishte:
Ekspozitë fotografish
Recitim poezish
Sfilatë mode,
Po ashtu u shpërndanë mirënjohje për gratë e suksesshme në rrethin e Kërçovës.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.