“Rock’N’Roll Perspektiva” Koncert i hapur

Qendra e Kulturës “Koço Racin” realizoi koncert të madh në sheshin e qytetit në Kërçovë

Në këtë koncert morën pjesë disa grupe muzikore:

INSTIKT- nga Resnja 

Pëllumb Qerimi dhe Bojan Veljanoski- Kërçovë

FUTURE BAND- Kërçovë

BLUR BAND- Kërçovë

HALFGOD- Kërçovë

Koncertin e filloi grupi muzikor Institikt që ishin mysafirë nga Resnja, u paraqitën me disa pika muzikore, për të vijuar pastaj nën tingujt e kitarës nga solisti Pëllumb Qerimi, më pastaj programi u pasurua me rok grupet tjera nga Kërçova si FUTURE BAND me disa pika muzikore, BLUR BAND dhe HALFGOD. 

Në program u paraqit edhe kitaristi Bojan Veljanoski ku realizuan pikë muzikore së bashku me kitaristin Pëllumb Qerimi. 

Vlen të theksohet se publiku nuk mungonte në këtë koncert, në masë të madhe të rinjtë ku u argëtuan pamasë.


You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *