Kultura-K

Film “I treturi”

Qendra e kulturës shfaqi filmin “I treturi” nga regjisori Arben Thaçi.

Qendra jonë bashkëpunoi me Kryqin e Kuq – Kërçovë ku të gjitha mjetet e grumbulluara nga shitja e biletave u dhuruan për viktimat e tërmetit në Turqi dhe Siri.

Continue reading…
0

Ditа Ndërkombëtare е Gjuhës Amtare

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të gjuhës amtare, qendra jonë organizoi konkurs letrar me temë të lirë në katër gjuhë (maqedonisht, shqip, turqisht dhe rome) në bashkëpunim me shkollat fillore të qytetit SHF ” Dr. Vlladimir Polezhinoski” dhe SHF “Sande Sterjoski”.

Continue reading…
0