Category: Kinema

Filma të vjetër e të rinjë, nga ata më me zë tek klasikët. Te kjo kategori do të gjeni informacion mbi filmat dhe shfaqjen e tyre në qendrën tonë.

Premiera e filmit “Zgjoi”

Në Qendrën e kulturës u shfaq premiera e filmit “Zgjoi”, filmi kosovar konkurrues për nominim OSCAR, fitues i tre çmimeve të rëndësishme të festivalit më të madh të pavarur të filmit “Sundance” në SHBA. Filmi u shfaq për 8 mars duke shënuar këtë ditë të rëndësishme për gruan.

Continue reading…
0

Premiera e filmit “Nëntori i ftohtë”

Në Qendrën e kulturës u shfaq premiera e filmit “Nëntori i ftohtë”, film ky i cili ka fituar disa çmime ndërkombëtare, ndër to edhe çmimin që jepet për konfirmin e vlerave të larta artistike të filmit nga “South East European Film Festival. Premiera e filmit shfaqi interes mjaft të lartë edhe për publikun e Kërçovës.

Continue reading…
0

Kinoprojeksion i filmit “FALCO”

Në Qendrën e Kulturës video produksioni www.himedia.mk shfaqi kinoprojeksionin e filmit “FALCO” të martën me dy terminë 18:00 dhe 20:00 ora, në film luajnë aktorë të njohur si: Besart Kallaku, Olsian Bylyku, Bleona Qereti, Albano Bogdo, etj.

Continue reading…
0

Kinoprojeksion i filmit “The Death of Stalin”

Pallati i Kulturës filloi me kinoprojeksione të filmave vendas dhe të huaj çdo të premte me dy terminë dhe atë 19:30 dhe 21:30. Të premten më  27.12.2019 u shfaq filmi “The death of Stalin”

0

Kinoprojeksion i filmit “Zoe”

Pallati i Kulturës filloi me kinoprojeksione të filmave vendas dhe të huaj çdo të premte me dy terminë dhe atë 19:30 dhe 21:30.

Të premten më  20.12.2019 u shfaq filmi ” Zoe “.

0