Category: Kinema

Kinoprojeksion i filmit “You Were Never Really Here”

Pallati i Kulturës fillon me kinoprojeksione të filmave vendas dhe të huaj çdo të premte me dy terminë dhe atë 19:30 dhe 21:30. Të premten më 15.11.2019 u shfaq filmi “You were never really here” në rolin kryesor Joaquin Phoenix.

0

Film i animuar ”Ninxha me kuadrate”

Një kukull Ninxha me Kuadrate e poseduar, bëhet shok me adoleshentin Aleks në mënyrë që të hakmerret për vrasjen e një punëtori të fabrikës së fëmijëve të varfër. Ninxha me kuadrate ndihmon Aleksin të mundë bullizmin që i bëhet në shkollë, gjithashtu dhe të arrijë dashurinë e jetës së tij. Ndërsa Aleksi e mëson atë se hakmarrja e përgjakshme nuk është ndryshe nga krimi i përgjakshëm.

0