Promovimi i koleksionit të poezive “Zdobol vo zlodoba” nga Kristina Pavleska

Një ndër dhe kënaqësi e madhe është shpallja e kësaj ngjarje për të promovuar koleksionin e poezive “Zdobol vo zlodoba” e shkruar nga Kristina Pavleska, nga shtëpia botuese “VOSTOK” nga Manastiri.
Së bashku për të mbështetur përhapjen e kulturës, bibliotekës kombëtare, gjuhës dhe artit.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.