Promovim Libri “Reshtani nëpër shekuj” nga Zoran B. Stojanoski

Monografi për fshatin Reshtan me titull ” Reshtani nëpër shekuj” nga Zoran. B Stojanoski. Ky është libri i tij i dyti me radhë, pas romanit “Proçka”.

Në Reshtan nëpër shekuj për herë të parë do të jetë i prezantuar dokument arkivist për fshatin Reshtan nga shekulli 14 deri tani. Familje emigruese, familje mirguese dhe drunjtë familjar.

Jeta në fshat në luftë dhe pas luftës.

Zhivko Noveski, shkrimtar dhe punëtor i kushtuar në punën e tij me prejardhje nga Kërçova dhe Doc.dr Aco Angelovski, profesor i arkivimit. Autori i librit me këtë len gjurmë për fshatin, për gjeneratat e ardhshme si dhe impuls për hulumtimet e mëtejshme.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.