Shfaqja teatrale “Obobo Gjyshja”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut nën organizmin e Komunës së Kërçovës u mbajt shfaqje humanitare nga vullnetarët dhe të rinjtë e PHV, të cilët me energjinë e tyre dhe entuziazmin arritën të bëjnë diçka që nuk ishte në qytetin tonë për gjatë kohë.

Ekipi i aktorëve:
Gruaja: Stefan Kushevski
Mite: Petar Nasteski
Bobi: Dean Kitanoski
Melanie: Donatella Veljanoska
Katerina: Eugenia Nasteska
Valeri: Iskra Nasteska
Irena: Eugenia Krsteska
Monica: Simona Sterijoska
Nëna: Katerina Spiroska
Babai: Weisel Weiseloski
Gegi: Sasha Cvetanoski
Brutus: Igor Nasteski
Instruktor për vallëzim: Ana Maria Mickovska
Prifti: Hristijan Slavkovski

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.