Drama “Bac u kry amaneti”

Drama ” Bac u kry ” për nga skena dramatike ka të bëjë me tregim poetik që e përshkruan Kosovën në kohën e luftës.

Në këtë shfaqje interpretuan aktorët Bruno Shllaku, Mimoza Marjanaku, Dana Xhaj, Gjovalin Kolaj, Megi Kolaj, dhe Marviks Shantoja.

Në këtë shfaqje gërshetohet poetika me emocione për ngjarjet e njëpasnjëshme që tronditën vendet e qytetëruara kur ato u bënë publike.

Kjo shfaqje të jep përshtypjen e një pajtimi me robërinë.Me ikjen dhe ardhjen e njëpasnjëshme të ngjarjeve fillon e ndërtohet kështjella kosovare si një legjendë e Kullës së Jasharajve.

Video live:

https://fb.watch/as_YA20h0C/

https://fb.watch/as_ZcJrl8u/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.