Promovimi i librit “Virgjëresha Mari sprovohet për herë të dytë”

Në Qendrën tonë të Kulturës u mbajt promovimi i librit “Virgjëresha Mari sprovohet për herë të dytë”

Virgjëresha Maria ecte me hapa të mëdhenj por të sigurt, i hoqi të gjitha shtigjet nga rruga e saj, të cilën të tjerët nuk mendonin se ishin pengesa të mëdha. Ajo nuk vendosi të jetonte, ajo vendosi të lindi pasardhësit e saj të cilit do t’i gëzohej dhe natën do ja transformonte në ditë dhe anasjelltas….

Kjo është vetëm një pjesë e romanit në të cilin tregohet pa iluzione.
Maja Arminovska vendos dimensione të larta në këtë pjesë të dytë të paraqitjes së saj në realizimin e temës.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.