Tagged: film

Premiera e filmit “Nëntori i ftohtë”

Në Qendrën e kulturës u shfaq premiera e filmit “Nëntori i ftohtë”, film ky i cili ka fituar disa çmime ndërkombëtare, ndër to edhe çmimin që jepet për konfirmin e vlerave të larta artistike të filmit nga “South East European Film Festival. Premiera e filmit shfaqi interes mjaft të lartë edhe për publikun e Kërçovës.

Continue reading…
0

Kinoprojeksion i filmit “The Death of Stalin”

Pallati i Kulturës filloi me kinoprojeksione të filmave vendas dhe të huaj çdo të premte me dy terminë dhe atë 19:30 dhe 21:30. Të premten më  27.12.2019 u shfaq filmi “The death of Stalin”

0

Kinoprojeksion i filmit “Zoe”

Pallati i Kulturës filloi me kinoprojeksione të filmave vendas dhe të huaj çdo të premte me dy terminë dhe atë 19:30 dhe 21:30.

Të premten më  20.12.2019 u shfaq filmi ” Zoe “.

0

Film i animuar ”Ninxha me kuadrate”

Një kukull Ninxha me Kuadrate e poseduar, bëhet shok me adoleshentin Aleks në mënyrë që të hakmerret për vrasjen e një punëtori të fabrikës së fëmijëve të varfër. Ninxha me kuadrate ndihmon Aleksin të mundë bullizmin që i bëhet në shkollë, gjithashtu dhe të arrijë dashurinë e jetës së tij. Ndërsa Aleksi e mëson atë se hakmarrja e përgjakshme nuk është ndryshe nga krimi i përgjakshëm.

0