Category: Biblioteka

Panairi i librit 2019

Në qytetin e Kërçovës për tre ditë me radhë nga e premtja deri të dielën Akropoli i Ri në bashkëpunim me Qendrën tonë të Kulturës dhe me përkrahje të Komunës së Kërçovës realizoi panairin e librit me këto pjesëmarrës:

 • Niku
 • Feniks
 • Fan Noli
 • Nobel
 • Logos-A
 • Zenit
 • Fondacioni ASR
 • NUN
 • Furkan ISM
 • Kultura Mk
 • Akropoli i Ri

0

Vizitë nga stafi i bibliotekës së Tetovës

Sot në Qendrën tonë kishim vizitë shumë të këndshme nga stafi i bibliotekës së Tetovës e cila mban emrin e shkrimtarit Koço Racin ashtu si edhe biblioteka jonë, vizitë kjo e cila përkon edhe me ditën kur festohet patronazhi i të dyja këtyre institucioneve. Falënderojmë drejtoreshën Njomza Imeri Ismaili për këtë vizitë si dhe ndihmën e pakursyer që na ka dhënë në vënien në përdorim të platformës elektronike COBISS me çka edhe ne si bibliotekë u bëmë pjesë e familjes së madhe të bibliotekave që ju mundësojnë lexuesve qasje në fondin e librave jo vetëm të bibliotekës sonë por edhe të gjitha bibliotekave në vend por edhe nga rajoni.

0