Tubimi i gjashtë letrar poetik – Gruaja 2022

Si çdo vit, edhe këtë vit klubi letrar tradicional KiTka në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës organizuan takime me poezi me rastin e festës së gruas “8 Marsi”.

Çdo vit është ndryshe, të ftuar janë poetë nga qytetet e tjera si dhe fëmijë nga shkollat ​​lokale të qytetit tonë, të cilët këtë vit na nderuan me praninë e tyre, gjegjësisht morën pjesë shkrimtarë-poetë nga qytetet e Ohrit, Demir Hisarit dhe Makedonski Brodit. e ndërsa nga dashamirët e fjalës së shkruar, gjegjësisht nga brezi i ri morën pjesë nxënës të shkollave fillore “Hristo Uzunov” nga fshati Drugovë dhe “Dr.Vladimir Polezinoski” nga Kërçova.

U lexuan poezi me rastin e festës së gruas si dhe prozë për atë ditë , në vetë manifestimin, nikoqirët, gjegjësisht klubi letrar “KitKa” së bashku me anëtarët e tyre ndanë falënderime për pjesëmarrësit ku pas përfundimit të gjithë pjesëmarrësit dhe të pranishmit patën mundësinë të shoqërohen me një koktel modest i cili u ofrua nga Qendra e kulturës dhe klubi letrar Kitka.

https://www.facebook.com/events/326352082882735/?ref=newsfeed

https://www.facebook.com/303390253916124/videos/505564271087232

https://www.facebook.com/303390253916124/videos/499196734894939

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.