Përvjetori i klubit letrar “Kitka”

Me rastin e ditëlindjes së katërt të klubit letrar “Kitka” që është pjesë e Qendrës së kulturës, shënoi ditën e përvjetorit të katërt, kremtimi i tij u organizua në mënyrë modeste për shkak të situatës së pandemisë.
Themeluesit e klubit letrar me dinjitet i prezantuan anëtarët e rinj të cilëve iu dhanë nderin të prezantojnë veprat e tyre dhe ju shpërndanë mirënjohje. Gjatë manifestimit u lexuan vepra të Blazhe Koneskit me rastin e 100 vjetorit të lindjes.

Ngjarja u organizua duke respektuar protokollin e Ministrisë së Kulturës të lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtjen nga COVID 19, duke respektuar rregullat e distancës dhe mbajtjen e maskave.

Foto album :

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1877261459119682/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.