Koncert “Nata e operës”

Në Qendrën e kulturës u mbajt koncerti i titulluar “Nata e operës” nga sopranoja Polina Taseva me bashkëpunëtor artistik Andrej Naunov. Në koncert mysafir special ishte Jane Dunimagloski.

Koncerti u organizua duke respektuar protokollin e Ministrisë së Kulturës të lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtjen nga COVID 19, duke respektuar rregullat e distancës dhe mbajtjen e maskave .

Live streaming:

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/611443333407577/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/618696032877362/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.