Ekspozita “Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative Strumica 2018”

Vizitë nga nxënësit e shkollave fillore të qytetit të Kërçovës!

Kjo ekspozitë u vizitua nga nxënësit e shkollave fillore të qytetit dhe u informuan rreth ekspozitës e cila ishte koloni ndërkombëtare e krijuar nga artistë të ndryshëm nga të gjithë vendet.

Ekspozita përmban 25 vepra:
-23 piktura dhe
-2 mozaikë

Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Faik Konica”-fsh.Greshnicë
Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Milto Gurra”- fsh.Garanë
Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Rexhë Rushit Zajazi” – fsh. Zajaz
Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Naim Frashëri”- fsh.Jagoll
Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Sande Shterjoski”- Kërçovë.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.