Në mundsh III -Bazuar në “Kronikë në gurë” nga Ismail Kadare

Në INQK “Koço Racin” më datë 20.12.2020 Shoqata ArTact-Us mbajti

natën poetike ku morrën pjesë këto aktorë:

 • Adem Karaga
 • Drita Kaba Karaga
 • Yarije Jonuzi Çeliku
 • Merita Limani Mustafa
 • Hamdi Rashiti
 • Rrahim Ramadani
 • Afërdita Nuhiji
 • Erjona Ahmeti
 • Arben Rasimi
 • Muzika : Jetmir Mehmedi,Gresa Memeti dhe Premtim Etemi
 • Kurator: Qëndrim Rijani
 • Ass:Edlir Osmani,Orgesa Karaga dhe Rinor Bekteshi.

Video:

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/1021808514991278

https://fb.watch/a4caIXa_8J/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.