Koncert ”Përjetime operistike”- Martina Avramoska dhe Vllatko Gruevski

Në Qendrën për Kulturë ”Koço Racin”- Kërçovë, më datë 14.06.2019 u mbajt koncerti ”Përjetime operistike”- të realizuar nga Martina Avramoska dhe Vllatko Gruevski.

Në këtë koncert u realizuan solo këngë dhe aria operistike.

Programi i koncertit: G. Bizeti, G. Verdi, E. di Capua, M. Mussorgsky, E. de Curtis, L. Dalla, S. Cardillo, F. Obradora, F. Sartori.

Koncerti është pjesë e programit të Qendrës për Kulturë për vitin 2019 dhe u përkrah nga Ministria e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1164636427048859/

Video live:

https://fb.watch/arZuW6qgBq/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.