Ekspozitë me fotografi “Monumente kulturoro-historike, kishat dhe manastiret e Poreçes”

Në Qendrën e kulturës u realizua ekspozita me fotografi të kishave dhe manastireve nga autori Cute Krajçeski dhe Donço Naumovski.
Ekspozita ishte e përbërë nga 47 fotografi të kishave dhe manastireve, monumenteve arkeologjike nga territori i Poreçes.
Ekspozita ishte e punuar nga ana e Shoqatës për mbrojtje dhe promovim të monumenteve kulturore “Koncept për kulturë- Shkup me mbështetje finansiare nga Ministria e kulturës të RMV-së.

https://facebook.com/events/s/ekspozite-me-fotografi-monumen/335017468539525/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.