Koncert “Arti përmes prizmës së këndimit të operës”

Në Qendrën e Kulturës- Kërçovë u mbajt koncert operistik nga Martina Avramoska dhe Vllatko Gruevski, me bashkëpunëtor artistik Andrej Naunov.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.