Ekspozitë kolektive “Në Mjegull”

Në Qendrën për Kulturë “Koço Racin” Kërçovë ,Shoqata artistike “ArTact – Us” – Kërçovë, organizoi ekspozitën kolektive “NË MJEGULL”.

E mbështetur nga Ministria e kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe përkrahur nga Q.K. Koço Racin – Kërçovë, sponsor Beni production.

Artistët që morën pjesë :

Lulzime Osmani
Arbër Sadiku
Shpëtime Sadiku
Hanka Asani

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1261281324051035&type=3

Video live:

https://fb.watch/arYfco09BY/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.