Shfaqja teatrale ”Pulëbardha”

Shfaqja teatrale ”Pulëbardha” u luajt nga nxënësit e shkollës së mesme ”Drita” e organizuar nga Kryqi i Kuq – Kërçovë ku me mjetet e grumbulluara nga shitja e biletave u shfrytëzuan për humanizëm.

”Pulëbardha” është një shfaqje e dramaturgut rus Anton Çehov, e shkruar në vitin 1895 dhe e luajtur në skenë së pari në vitin 1896. Kjo vepër përgjithësisht konsiderohet të jetë e para nga katër dramat e tij të mëdha. Kjo dramatizon konfliktet romantike dhe artistike midis katër personazheve: shkrimtarit të famshëm të mesjetës Boris Trigorin, Nenës së gjallë, aktores Irina Arkadina, dhe djalit të saj dramaturgut simbolik Konstantin Treplev.

Video live:

https://fb.watch/as_r6sRLVw/

https://fb.watch/as_rBDVYB5/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.