Premiera e shfaqjes teatrale “Nëse mbetesh në shtëpi”

Në Qendrën e kulturës “Koço Racin” Kërçovë u paraqit premiera e shfaqjes teatrale “Nëse mbetesh në shtëpi” nga Karoj Sakoni, një dramë bashkëkohore hungareze. Pjesëmarrës në dramë: Mihajlo Petrevski dhe Violeta Petkoska; Skenografia është përgatitur nga: Dervish Zeqiri, Emin Emini, Mersim Efatoski; Kostumet dhe dekorimi i skenës: Aleksandra Petrevska; Mjeshtër Dritash: Fazli Asani; Përzgjedhja e muzikës dhe videoklipit: Mateo Petrevski; Zëri i Google: Branislav Stojanoski; Regjia: Mihajlo Petrevski. Edhe pse drama është shkruar në shekullin e kaluar, paraqet problemet e një çifti të martuar që janë ende aktuale edhe sot por që paraqiten në mënyrë moderne.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.