Shfaqje për fëmijë “Si ta ndal Babagjyshin tek ne”

Në Qendrën e kulturës “Koço Racin ” Kërçovë u mbajt shfaqje teatrale për fëmijë me rastin e Vitit të Ri me titull ” Si ta ndal Babagjyshin te ne”.

Komedi për fëmijë, një përrallë e Vitit të Ri që na tregon për dy fëmijë – një vëlla dhe një motër që mezi presin në ardhjen e madhe të Babagjyshit, jo vetëm për t’u sjellë atyre një dhuratë, por edhe për t’u shoqëruar me të, për të folur dhe me krenari të lëvdrohen me faktin se kanë ndryshuar sjelljen e tyre nga viti i kaluar, por sigurisht duke mos e lënë atë që presin prej tij për një dhuratë vitin e ardhshëm.

Fëmijët argëtohen aq shumë me Babagjyshin në shtëpinë e tyre. Planifikojnë një plan si ta mbajnë atë, që ai moment të zgjasë përgjithmonë. Ata vendosin të bëjnë gjithçka që duhet për të qëndruar me ta dhe për të festuar Vitin e Ri së bashku. Por nuk është gjithçka kaq e thjeshtë … Ata fillojnë të bëjnë atë që e mbajnë mend tani: ata e mbyllin atë në shtëpi dhe bëjnë sikur nuk e dinë se ku është çelësi – por pa sukses, ata fshehin çizmet e tij, kështu që ai nuk mund të shkojë – përsëri pa sukses, në vinç ata vendosin të kthejnë në drejtim të orës, të kthejnë kohën dhe Babagjyshi të qëndrojë me ta.
Çfarë do të ndohë më pas? A do të qëndrojë Babagjyshi ta kalojë Vitin e Ri me fëmijët, a do të arrijë ti gëzojë edhe fëmijët e tjerë me dhurata ose jo, mbetet ta shohim komedinë për fëmijët Si ta ndalim Babagjyshin tek ne.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.