Natë poetike “Nata angleze”

Nxënësit e ShMK “Drita”-Kërçovë me rastin e fundvitit kishin përgatitur një mbrëmje artistike me temë letërsinë angleze. Gjatë shfaqjes të pranishmit ndoqën vepra nga “Ema” nga Xhejn Ostin, “Romeo dhe Zhulijeta” të Shekspirit, monolog nga “Makbethi”,sonete, poezi të Tomas Eliotit, Robert Frostit, këngë si dhe nje fragment të shkurtër nga mjuzikli “Hamilton”.
E gjithë shfaqja u zhvillua në gjuhën angleze.

Video live :

https://fb.watch/a2X7ksxcc0/

https://fb.watch/a2X8rWdy1s/

https://fb.watch/a2X8rWdy1s/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.