Koncert nga solistët dhe orkestra e SHMK “Mirko Mileski” Kërçovë

Të premten më 24.12.21 në sallën e madhe të Qendrës së kulturës u realizua koncerti me solistët dhe orkestrën e SHMK “Mirko Mileski” Kërçovë.

Koncerti u realizua duke respektuar protokollin e Ministrisë së kulturës lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtje nga Covid-19.

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1908308279348333&type=3

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.