Концерт “Звуците на пролета“

На 12.06.2021 ( сабота ) во 19:00 часот во НУ Центар за култура “Кочо Рацин“ Кичево се одржa концерт од страна на Стручниот хор Про Арс, пианистот Шкелзен Бафтијари и диригент Агона Чупи со наслов “Звуците на пролета“ концерт организиран од НУ Центар за култура Кичево со подршка на Општина Кичево и Министерство за култура.

Овој концерт не поврзе со хорска музика интерпретирани познати дела од светки композитори.Бројот на посители беше ограничен и концертот се одвиваше според протоколите на Министерство за култура издадени од Комисијата за здравство за заштита од КОВИД-19.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.