Ekspozitë “Stimuloji shqisat” nga Elita Aliti

Në Qendrën e kulturës u realizua ekspozitë kushtuar personave të verbër. Ekspozita u shoqërua me tinguj të pianos nga pianisti Kolos Curri.


Nëse ka diçka të cilës nuk mund t’ia imagjinojmë humbjen, ato  janë shqisat tona të cilat janë gjithmonë të pranishme në jetën tonë, por ne , rrallëherë.. pothuajse kurrë nuk mendojmë për këtë, si diçka për të cilën duhet të jemi mirënjohës. Një vepër për t’u dëgjuar, prekur dhe nuhatur.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1930522443793583/

Video live:

https://fb.watch/aPDfiJUghM/

You may also like...

1 Response

  1. 28th Janar 2022

    […] Ekspozitë “Stimulate your senses” nga Elita Aliti […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.