Manifestim “100 vite të qëndisura”

Në Qendrën e kulturës u mbajtë manifestimi “100 vite të qendisura” për nder të shkrimtarit të madh Bllazhe Koneski i cili manifestim u realizua nga nxënësit e shkollës së mesme komunale “Mirko Mileski” -Kërçovë të cilët kishin përgatitur një program të pasur kulturoro-artistik.


Manifestimi u mbajtë sipas protokollit të Ministrisë së Kulturës të lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtjen nga COVID 19, duke respektuar rregullat e distancës dhe mbajtjen e maskave.

Foto album :

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1880292478816580/

Live streaming:

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/438940481144577/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/2011612979000677/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.