Promovimi i Almanak- përmbledhje poezishë nga anëtarët e Klubit

Me rastin e shënimit të ditës botërore të poezisë 21 mars u mbajt promovimi i Almanak- përmbledhje poezishë nga anëtarët e KL “KitKa” në bashkëpunim me INQK “Koço Racin” Kërçovë, i cili ishte gjithashtu sponsori financiar për botimin e almanakut.
Numri i pjesëmarrësve ishte i kufizuar!
Ngjarja u mbajtë sipas protokoleve të Ministrisë së kulturës të lëshuara nga Komisioni shëndetësor për mbrojtje nga COVID-19.
Mbajtja e maskës dhe distasncës fizike ishte e obligueshme!

https://www.facebook.com/events/1367295036959679/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.