Shfaqja teatrale “Limonadë në shoqërinë e drejtorit”

Teatri amator në INQK “Koço Racin” – Kërçovë, më 9 dhe 10 maj, luajti premierën e komedisë urbane “Limonada në shoqërinë e drejtorit” nga Vesna Kuleska me regji të Mihailo Petrevski.

Në shfaqje morën pjesë:

Drejtori: Kristijan Ilijevski
Zëvendës: Mihajlo Petrevski
Sekretare: Vesna Gavriloska
Nëna: Tijana Reshkovska
Konsulent i huaj: Anastasia Ilioska
dhe pjesëmarrjen e veçantë të Zoran Nikodinoskit në rolin e Miro, i cili shënon jubileun e 50-të me pjesëmarrjen në shfaqjet amatore.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.