Festivali ndërkombëtar i këngës për të rinjë dhe fëmijë”Dita jonë”

Shoqata Kult për herë të shtatë me radhe në INQK “Koço Racin” Kërçovë më datë 28.12.2020 mbajti Festivalin ndërkombëtarë të këngës për fëmijë dhe të rinjë “Dita jonë”

Në këtë festival ishin prezent fëmijë nga të gjitha trojet shqiptare ku përformonin këngët e tyre me çka kishte edhe shpërblime.

Festivali kishte një vizitë të bollshme nga ana e të rinjve dhe të gjithë moshat nga qyteti.

Video live:

https://fb.watch/2xDU26u8OW/

https://fb.watch/2xDW9zStYJ/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.