Projekt nga Shoqata Cosmopolitan “Trashëgimia artistike në krijimtarinë e talenteve të rinj “

https://www.facebook.com/207771500167990/posts/691690005109468/

Shoqata COSMOPOLITAN – Qendra për edukim, kulturë dhe sport, më datë 14.11.2020 (e shtunë) ora 15:00 në INQK “Koço Racin” Kërçovë mbajti promovimin e librit dhe hapjen e ekspozitës me punimet e talenteve të rinj të Kërçovës në kuadër të projektit “TRASHËGIMIA ARTISTIKE NË KRIJIMTARINË E TALENTEVE TË RINJ” i mbështetur nga Ministria e Kulturës.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.