Ekspozitë ” Sadhana” nga Milko Nestoroski

Më datë 04.12.2020(e premte) në foaen e Qendrës së kulturës “Koço Racin” Kërçovë me fillim në ora 18:00 u mbajtë ekspozita “Sadhana” të Milko Nestoroski.

I lindur në Strugë në vitin 1994 ku dhe ka kryer shkollimin fillor dh të mesëm. Në vitin 2013 fillon studimet në Fakultetin e arteve , drejtimi Fotografim, në klasën e prof.Bllagoja Manevski kurse diplomon në vitin 2018. Ka marrë pjesë në ekspozitat vjetore në Strugë nga viti 2014 deri në vitin 2019, dy personale në Strugë dhe në Shkup, tre grupore, organizator dhe pjesëmarrës në koloninë e parë Tresh në festivalin Drimon 20.

Foto album :

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1630247907154373/

Ekspozita u mbajtë sipas protokolleve nga Ministria e kulturës të dhëna nga komisioni për mbrojtje nga COVID-19

Mbajtja e maskës dhe distancës ishte obligueshme!

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.