Koncert “DUO SKUPI”

Në Qendrën tonë të kulturës u realizua koncert nga DUO SKUPI i cili përbëhet nga violinisti Ermal Mehmeti dhe flautistja profesoresha Jeta Starova Mehmeti.DUO SKUPI është një duet i cili merret kryesisht me përpunimin e këngëve të vjetra shqiptare.
Koncerti u mbajtë sipas protokolleve nga Ministria e kulturës dhënë nga komisioni shëndetësor për mbrojtje nga COVID-19 dhe u transmestua live në faqen zyrtare të facebook-ut.

Video:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffb.watch%2F1wZbfEpG7-%2F%3Ffbclid%3DIwAR0z4I4_tfBL4a5Ug7TBqCGjq_scCefCsZ13QiHsl80U7DLEr5ByXVf0oLE&h=AT20mS85A9lxEzRytMskWmYwI8Wr7WnChBIcvCHvodE0D7cRgciTyBrCsUZavFn97_C7fpaaiSTdjfHKENMlD8vebDmVO5yMtTM0TE1sLsLdPVPvMtcHikzWA7Dmz9slJ37z&tn=-UK-R&c[0]=AT1XJMOX2bSHoSOkpamWil-j6xZEr2CTkzhdjJxChBQ8opXcJ5iNTsxkHL4bcb5sa3kGl9vTS-XX2R65V52H_awCiiAIhzs29Eu-2d0_DpaWlGWmszDz6JriA1qnQMLl3lfr0duu3B_rdX0rL3E9THf5Li2LJzW3EhHPYlqr1W1A_T25bRlFwYMAv4XEFS0nOGZeuxVUVo2Z_6a80RKQA8mOUA

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *