Театарска претстава „Совршената жена“

На 06.12.2021 год. во 19:30 часот во големата сала при НУЦК „Кочо Рацин“ – Кичево се одржа театарската претстава „Совршената жена“ од Куманово, Режија – Ќазмедин Нуредини.

Џулиен, шармантен самец кој целото свое време го посветува на својата работа, очајно сака да најде љубов. Неговиот живот ќе се промени денот кога ќе се сретне со роботот Клои кого негов пријател Франсоа му го дава како подарок за неговиот 30-ти роденден. Потоа неговиот секојдневен живот ќе тече самоволно а Клои ќе го води во сè позаблудни комични ситуации.Таа е жената што ја сонувал и замислил: убава, интелигентна, чувствителна, полна со хумор, накратко, таа е совршена жена. Дури и Франсоа, пријателот на Жилиен, потпаѓа под нејзината магија! Повистинита од самите нас ова прекрасно суштество ќе им приреди многу трогателни и смешни изненадувања!

Режија: Ќазмедин Нуредини

https://fb.watch/9L77y42KeZ/

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshoqata.artact.us%2Fposts%2F4304060026366098&show_text=true&width=500

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.