Новогодишен концерт (Музика и уживање за сите генерации)

На 25.12.2021 г. се одржа Новогодишен концерт со музика за сите генерации.

Познатите музички уметници го направија овој концерт да биде незаборавно доживување.Програмата беше со новогодишни дела од современи автори и аранжмански обработени од Јане Дунимаглоски и Андреј Наунов.

Солисти:

Мартина Аврамоска

Јане Дунимаглоски

Салије Бајрами

Дијана Настеска

Уметнички соработник: Андреј Наунов

Режија: Десанка Глигоријевиќ

Програма:
01. Jingle bells
02. Can you feel the love tonight
03. Silent Night
04. Halleluijah
05. Once upon a December
06. Where are you Christmas
07. What a wonderful world
08. All of me
09. Santa Claus is comin’ to town
10. It’s the most wonderful time of the year
11. Let it snow
12. Feliz Navidat
13. We wish you a Marry Christmas
14. Jingle bell rock
15. Joy to the world

https://fb.me/e/3YFODZXhT

https://fb.watch/aiF1x3k9aS/

https://fb.watch/aiF3wfo1tr/

https://fb.watch/aiF55D_RAe/

https://fb.watch/aiF6X3KCIj/

https://fb.watch/aiFbb1yMzy/

https://fb.watch/aiFcUplOOC/

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=303390253916124&set=a.953269218928221

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.