Koncert i Vitit të Ri (Muzikë dhe kënaqësi për të gjithë brezat!)

Më 25.12.2021 në Qendrën e kulturës u realizua koncert i Vitit të Ri me muzikë për të gjithë brezat.

Artistët e njohur të muzikës klasike por jo vetëm, bënë që koncerti të jetë një eksperiencë e paharrueshme.

Solistët që morrën pjesë në koncert:
Martina Avramoska
Jane Dunimagloski
Salije Bajrami
Dijana Nasteska
Programi:
01. Jingle bells
02. Can you feel the love tonight
03. Silent Night
04. Halleluijah
05. Once upon a December
06. Where are you Christmas
07. What a wonderful world
08. All of me
09. Santa Claus is comin’ to town
10. It’s the most wonderful time of the year
11. Let it snow
12. Feliz Navidat
13. We wish you a Marry Christmas
14. Jingle bell rock
15. Joy to the world
Bashkëpunëtor artistik: Andrej Naunov
Regjia: Desanka Gligorijevic

Koncerti u mbajtë duke respektuar protokolin e Ministrisë së kulturës lëshuar nga komisioni shëndetësor për mbrojtje nga Covid-19.

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1908334166012411&type=3

Video :

https://fb.watch/ac3RRAYchr/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.