Концерт на солистите и оркестарот при ОСУ „Мирко Милески“ – Кичево

Во Петок (24.12.2021г.) во големата сала при НУЦК „Кочо Рацин“ – Кичево се одржa концерт на солистите и оркестарот при ОСУ „Мирко Милески“ – Кичево со почеток од 19:30 часот.


Концертот се одржa според протоколот на Министерството за култура издаден од здравствената комисија за заштита од Ковид 19. Носењето маска и одржувањето на физичка оддалеченост беше задолжително.

https://fb.me/e/28ZpnodkX

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=303390253916124&set=a.953259362262540

https://fb.watch/aiGbrvaitk/

https://fb.watch/aiGdeyw54K/

https://fb.watch/aiGeS5hR86/

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.