Манифестација “Навезени 100 години“ во чест на Блаже Конески

Во Четврток (18.11.2021г.) во големата сала при Центарот за култура „Кочо Рацин“- Кичево со почеток од 18: 30 часот ќе се одржа манифестацијата „Навезени 100 години“ во чест на Блаже Конески.


Манифестација се реализираше од страна на учениците од ОСУ „Мирко Милески“- Кичево предводени од професорите :
Весна Зафироска Антоска,
Соња Крстеска и
Горан Делевски кои подготвија богата културно-уметничка програма.

Манифестацијата се одржат според протоколот на Министерството за култура издаден од здравствената комисија за заштита од Ковид 19. Носењето маска и држење физичка дистанца беше задолжително.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=303390253916124&set=a.929180508003759

https://fb.watch/9BVU1Cyiv0/

https://fb.watch/9BVXdv9YHW/

https://fb.watch/9BVZVbPa0n/

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.