Промоција на Алманах – збирка поезија на членовите на ЛК ,, КитКа “

По повод одбележувањето на светскиот ден на поезијата -21 март во Среда (24.03.2021г.) се одржa промоција на Алманахот – збирка поезија на членовите на ЛК ,, КитКа ” во соработка со НУЦК,, Кочо Рацин ” -Кичево , кој воедно е и финансиски покровител на издавањето на алманахот.
Настанот се одржa во малата сала при Центарот за култура со почеток од 17 часот.
Бројот на посетители беше ограничен.
Настанот се одржа според протоколот на Министерство за култура издаден од здравствената комисија за заштита од Ковид 19.

Носењето маска и држењето физичка дистанца беше задолжително.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.