Кинопроекција на филмот „The hummingbird project“

Кинопроекција на филмот „The hummingbird project“ во Центар за култура “Кочо Рацин”

Кратка содржина:
Главните улоги ги толкуваат: Џеси Ајзенберг, Селма Хаек и Александер Скарсгорд. Роднини од Њујорк, Винсент и Антон, се играчи во високоризична игра, во која победата се мери во милисекунди. Кој е нивниот сон? Да изградат оптички кабел меѓу Канзас и Њу Џерси, кој би ги направил милионери. Но, ништо не е чудно за овој чуден пар. Антон е мозокот на операцијата, Винсент е измамник и заедно се поддржуваат до работ на издржливоста. Единствено на патот ќе им застане нивната шефица, моќна и манипулативна жена, која пред ништо не потклекнува.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.