Манифестација „ Нашиот ден„

Народниот фестивал за деца и млади „Нашиот ден“ се одржа во понеделник, 25.11.2019 година во Центарот за култура Кочо Рацин – Кичево.

На фестивалот учествуваа деца од сите албански територии каде ги изведоа своите песни каде што имаше и  награди.

Фестивалот имаше огромна посета на млади и сите возрасти од градот.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *