Manifestim “Dita Jonë”

Festivali mbarëkombëtarë për fëmijë dhe të rinj “Dita jonë” u mbajt
të hënën, 25 nëntor 2019 në Qendrën e kulturës “Koço Racin”- Kërçovë.

Në këtë festival ishin prezent fëmijë nga të gjitha trojet shqiptare ku përformonin këngët e tyre me çka kishte edhe shpërblime.

Festivali kishte një vizitë të bollshme nga ana e të rinjve dhe të gjithë moshat nga qyteti.

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1298273597018474&type=3

Video live:

https://fb.watch/a4fSxp3Uyk/

https://fb.watch/a4fR8VVqx8/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.