Koncert “Ansambli i këngëve dhe valleve popullore shqiptare RMV”

Më datë 24.11.2019 në Qendrën për Kultur”Koço Racin”-Kërçovë u mbajt koncert nga Ansamblin i këngëve dhe valleve popullore shqipëtare të RMV.

Ansambli i këngëve dhe valleve shqiptare në RMV, shfaqi para publikut Kërçovar një koncert shumë kualitativ dhe mbresëlënës. 

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1298266937019140&type=3

Video live:

https://fb.watch/a4fZ8_N5NZ/

https://fb.watch/a4fYDPwDxf/

https://fb.watch/a4fSxp3Uyk/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.