Концерт „Ансамбл на албански народни песни и ора на РСМ“

На 24.11.2019 година во Центарот за култура „Кочо Рацин“ – Кичево се одржа концерт на Ансамблот на албански народни песни и игри на РСМ.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.