Изложба на Младинската керамичка работилница-Кичево 2019

Во Центарот за култура “Кочо Рацин”- Кичево се одржи Изложба на Младинската керамичка работилница за изработка и дизајнирање на керамички производи создадена од учениците при ЦСУ “Мирко Милески” со Проф.Мирослав Крстески (ментор) и Слободан Столески (грнчар).

Учесници во Младинската керамичка работилница-Кичево 2019

Марија Богеска II-5
Михаела Стефаноска II-5
Вероника Цветкоска III-6
Ангела Трајаноска II-5
Зорица Сајкоска II-5
Бојана Софрониоска III-4
Елена Столеска III-9
Анастасија Илиоска III-6

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *