Ekspozitë “Punëtoria rinore e qeramikës”- Kërçovë 2019

Në Qendrën e Kulturës “Koço Racin”- Kërçovë në galerinë e arteve u mbajtë ekspozita e Punëtorisë së qeramikës rinore për përpunimin dhe dizajnin e produkteve të qeramikës të krijuara nga nxënësit nga SHMK “ Mirko Mileski” me profesor Miroslav Krsteski ( mentor) dhe Sllobodan Stoleski (poçar).

Pjesëmarrësit në Punëtorinë e qeramikës rinore – Kërçovë 2019

Marija Bogeska II-5
Mihaella Stefanoska II-5
Veronika Cvetkoska III-6
Angela Trajanoska II-5
Zorica Sajkoska II-5
Bojana Sofronioska III-4
Elena Stoleska III-9
Anastasija Ilioska III-6

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1261291230716711&type=3

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.