Театарска претстава „Лимонада во друштво со директорот“

Аматерски театар во Н.У.К.К. “Кочо Рацин” – Кичево на 09 и 10 мај, ја одигра премиерата на урбаната комедија “Лимонада во друштво на режисерот” на Весна Ќуслеска во режија на Михајло Петревски.

Во претставата учествуваат

Директорот: Кристијан Илијевски

Заменикот:Михајло Петревски

Секретарката:Весна Гаврилоска

Мајката:Тијана Решковска

Странски консултант:Анастасија Илиоска

и специјалното учество на Зоран Никодиноски во улога на Миро кој одбележува 50 годишен јубилеј со учество во аматерски претстави.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.