Klubi letrar “Kitka” feston dy vjetorin e themelimit

Me rastin e ditëlindjes së dytë të klubit letrar “Kitka” u organizua lexim me promovime të ngjarjeve të përpunuara, lexime letrare në qytetin tonë por edhe jashtë tij, nga vetë klubi, dhe në të njëjtën kohë u shpreh mirëseardhje për anëtarët e rinjë të klubit letrar. Po ashtu u shpërndanë koleksion librash nga konkursi letrar me rastin e festës së patronatit të Qendrës sonë Kulturore “Koço Racin” Kërçovë, për të gjithë pjesëmarrësit që paraqitën krijimet e tyre në konkurs.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.